Българските онлайн-медии за обществени новини - под лупа
инсталирай приставката за браузър

Естествено, няма как човек да помни стотици неетични сайтове, които претендират да са медии, но са или анонимни, или публикуващи фалшиви новини, обществени клевети и теории на конспирациите.

Но няма и нужда - просто инсталирайте приставката за браузър към проекта, която ще ви предупреждава автоматично:

за десктоп/лаптоп браузър Chrome

за десктоп/лаптоп браузър Mozilla Firefox

Никакви ваши данни не напускат вашия браузър или компютър в резултат от работата на приставката. Програмният код на приставката е общодостъпен за всеки с познания по програмиране за пълен преглед.

Така изглежда предупреждението при зареждане на неетичен сайт. С бутона "все пак искам да продължа" сайтът се зарежда и в следващите 15 минути няма да бъдете предупреждавани повече:

Така изглежда предупреждението при цитиране на неетичен сайт в постинг или коментар във Фейсбук:Този проект е реализиран изключително в обществена полза, изцяло по идея, изпълнение и доброволен и безвъзмезден труд в личното свободно време от Красимир Гаджоков, gadjokov@gmail.com.
Информацията от този сайт може да бъде ползвана свободно и безплатно при условия да бъдат цитирани името на автора и уебсайт-адреса на този проект.

2016 - 2023 Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License