Българските онлайн-медии за обществени новини - под лупа
инсталирай приставката за браузър

Естествено, няма как човек да помни стотици неетични сайтове, които претендират да са медии, но са или анонимни, или публикуващи фалшиви новини, обществени клевети и теории на конспирациите.

Но няма и нужда - просто инсталирайте приставката за браузър към проекта, която ще ви предупреждава автоматично:

за десктоп/лаптоп браузър Chrome

за десктоп/лаптоп браузър Mozilla Firefox

Ето как изглеждат предупрежденията при зареждане на сайта и при цитиране във Фейсбук. Ако заредите сайта и искате да го четете въпреки предупреждението - можете да натиснете бутона и в следващите 15 минути няма да бъдете предупреждавани отново:

Никакви ваши данни не напускат вашия браузър или компютър в резултат от работата на приставката. Програмният код е достъпен за всеки с познания по програмиране за преглед.


Проектът е реализиран изключително в обществена полза, изцяло по идея и изпълнение с доброволен и безвъзмезден труд в личното свободно време от Красимир Гаджоков.
Информацията от този сайт може да бъде ползвана свободно и безплатно при условия да бъде цитирани името на автора и уеб-адреса на този проект.

2016 - 2019 Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License